De opdrachtgevers voor deze badkamer wilden een eenvoudige badkamer, maar met een unieke vintage uitstraling. Een knipoog naar de 70-ties. Dit konden ze niet vinden bij reguliere badkamerspeciaalzaken in de omgeving. We zijn toen samen op zoek gegaan naar HET ultieme idee.

Door een TV-programma werden we getriggerd en zo zijn we bij een tegelbedrijf terecht gekomen dat deze specifieke vormen en elementen kon leveren. De ontwerpen van het wastafelmeubel en de tussenwand/kast zijn van mijn hand, evenals de indeling. De uitvoering vroeg om vakmensen met gedegen kennis om deze specifieke tegels te plaatsen en de meubels te maken. Zo is de ladekast onder de wastafel door een meubelmaker gemaakt. De unieke kleursamenstelling van de terrazzovloer is door de opdrachtgevers zelf bepaald. De vloer is vervolgens door een vakbekwame specialist gegoten.

In nauwe samenwerking met de opdrachtgevers en de diverse vaklieden heb ik dit project mogen begeleiden: vanaf de brainstormfase via de tekentafel en de afstemming met de diverse vakmensen tot en met de uitvoering. De opdrachtgevers vertrouwden volledig op mijn kennis en vaardigheden en vonden het prettig om de begeleiding uit handen te geven. Tijdens een verbouwing komen immers regelmatig obstakels naar voren waarvoor snelle oplossingen gevonden moeten worden. Deze zijn dan mogelijk van invloed op het ontwerp en het eindresultaat. Deze dilemma’s lieten de opdrachtgevers graag aan mij over en zo werden zij ontlast.

Een zeer geslaagd project waarbij we trots zijn op het eindresultaat.

https://www.stijlinkleur.nl/wp-content/uploads/2018/10/logo-tekeningen-horizontaal-320x46.png
Lid van
https://www.stijlinkleur.nl/wp-content/uploads/2018/09/bns-crisp-leden-kleur-1-320x187.png

Branchevereniging Nederlandse Stylisten