HomePortfolio

Portfolio

AllBadkamerInterieurKeukenKleuradviesMoodboardOntwerpprojectbegeleidingSlaapkamerWoonkamer
Keuken koffiecorner
keuken bloemen
keuken verlichting

Voor deze keuken heb ik voornamelijk meegedacht over de opstelling, kleurgebruik, verlichting en sfeer. De keuken is door de opdrachtgever zelf uitgezocht bij een keukenspeciaalzaak.

Het is een open keuken en direct in verbinding met de eetkamer en woonkamer. Dat wilden ze ook graag zo houden maar het zicht op het aanrecht wilden ze beperken met een verhoogd gedeelte naar de rest van het huis toe. Dit was gelijk de beste plek voor de verhoogde vaatwasser.

 

badkamer vogel
badkamer koper stortdouche
badkamer koper handdouche
macramé hangplant
badkamer Dtile toilet
badkamer douche
badkamer douche Dtile terrazzo
badkamer Dtile
badkamer wastafel houten spiegel
badkamer petrol
wastafel Dtile
badkamer detail tegel Dtile
badkamer wastafel verlichting
badkamer petrol retro sfeer

De opdrachtgevers voor deze badkamer wilden een eenvoudige badkamer, maar met een unieke vintage uitstraling. Een knipoog naar de 70-ties. Dit konden ze niet vinden bij reguliere badkamerspeciaalzaken in de omgeving. We zijn toen samen op zoek gegaan naar HET ultieme idee.

Door een TV-programma werden we getriggerd en zo zijn we bij een tegelbedrijf terecht gekomen dat deze specifieke vormen en elementen kon leveren. De ontwerpen van het wastafelmeubel en de tussenwand/kast zijn van mijn hand, evenals de indeling. De uitvoering vroeg om vakmensen met gedegen kennis om deze specifieke tegels te plaatsen en de meubels te maken. Zo is de ladekast onder de wastafel door een meubelmaker gemaakt. De unieke kleursamenstelling van de terrazzovloer is door de opdrachtgevers zelf bepaald. De vloer is vervolgens door een vakbekwame specialist gegoten.

In nauwe samenwerking met de opdrachtgevers en de diverse vaklieden heb ik dit project mogen begeleiden: vanaf de brainstormfase via de tekentafel en de afstemming met de diverse vakmensen tot en met de uitvoering. De opdrachtgevers vertrouwden volledig op mijn kennis en vaardigheden en vonden het prettig om de begeleiding uit handen te geven. Tijdens een verbouwing komen immers regelmatig obstakels naar voren waarvoor snelle oplossingen gevonden moeten worden. Deze zijn dan mogelijk van invloed op het ontwerp en het eindresultaat. Deze dilemma’s lieten de opdrachtgevers graag aan mij over en zo werden zij ontlast.

Een zeer geslaagd project waarbij we trots zijn op het eindresultaat.

https://www.stijlinkleur.nl/wp-content/uploads/2018/10/logo-tekeningen-horizontaal-320x46.png
Lid van
https://www.stijlinkleur.nl/wp-content/uploads/2018/09/bns-crisp-leden-kleur-1-320x187.png

Branchevereniging Nederlandse Stylisten