Er zijn verschillende pakketten samengesteld op basis van een gemiddelde ruimte.  Deze adviespakketten zijn een richtlijn. Als gaandeweg het gesprek blijkt dat er een andere aanpak gewenst is passen we het pakket op maat aan.
LOW BUDGET
TIPS & TRICKS
€65,00
  • Heb je weinig te besteden, maar wil je toch graag weten hoe je het huis sfeervol in kunt richten dan kan ik je in een mondeling advies op weg helpen met indeling, kleur, verlichting, materialen e.d.
LOW BUDGET
STYLINGADVIES
€90,00
  • Ben je tevreden over de basis van je huis maar mis je iets of krijg je geen sfeer? Dan ga ik samen met jouw wat schuiven met meubels, halen iets weg, voegen iets toe, kiezen kleur/behang o.i.d. Met 1 – 2 uur kun je ermee verder.
LOW BUDGET
ADVIES COLLAGE
€150,00
  • Met een indelingsschets, wat voorbeeldplaatjes, kleuren, materialen, verlichting en dergelijke krijg je in een oogopslag te zien hoe je de ruimte in kunt richten.
KORT
INTERIEUR ADVIES
€250,00
  • Alleen weten welke kleuren in je interieur passen? Een andere indeling? Of heb je moeite met de verlichting? Met een enkele tekening en een korte beschrijving help ik je op weg om van je huis een thuis te maken.
COMPLEET
INTERIEUR ADVIES
€375,00
  • Aan de hand van plattegronden, verlichtings- en kleurentekening, sfeercollages en kleur- en stijladvies komen we tot een afgerond ontwerp.
UITGEBREID
INTERIEUR ONTWERP vanaf
€850,00
  • Dit omvat advies ‘XXL’ met plattegronden, maatvoeringen, indelingen, verlichtings- en kleurenplannen, 3D-perspectieftekeningen en voorstellen die lopen van de stoffering, het meubilair, de verf en het behang tot en met de accessoires, e.e.a. met begeleidende beschrijvingen.
EXTRA OPTIE
3D VISUEEL
€150,00
  • Zit er geen perspectieftekening in het gekozen pakket, maar zou je die toch graag willen, dan lever ik die voor de meerprijs van €150,00.
EXTRA OPTIE
3D VIRTUEEL BINNENKIJKEN
€350,00
  • Om een impressie te krijgen van het advies kan er als extra een virtuele film gemaakt worden om in de ruimte te kunnen kijken.
STYLIST
INHUREN per uur
€65,00
  • Wil je graag ter plekke advies of hulp bij het shoppen of inrichten? Of zou je een muurschildering willen? Vraag naar de mogelijkheden!
https://www.stijlinkleur.nl/wp-content/uploads/2018/10/logo-tekeningen-horizontaal-320x46.png
Lid van
https://www.stijlinkleur.nl/wp-content/uploads/2018/09/bns-crisp-leden-kleur-1-320x187.png

Branchevereniging Nederlandse Stylisten

Social