Over StijlinKleur

BINNENHUISARCHITECTUURProfessioneel interieur ontwerper

Creatief advies, ontwerp en styling in en om het huis
https://www.stijlinkleur.nl/wp-content/uploads/2018/10/IMG_7776-Kopie.jpg
https://www.stijlinkleur.nl/wp-content/uploads/2018/10/agnes-27-Kopie-300x300.jpg

CREATIEF STYLISTOver Agnes

De creatieve bezige bij achter StijlinKleur heeft een voorliefde voor vintage en 2nd hand. Een geheel nieuw interieur krijgt een eigen karakter met persoonlijke 'kostbaarheden'.

Als kind was ik altijd al creatief: tekenen, knutselen en creëren. Altijd op zoek naar sfeer kreeg mijn slaapkamer telkens opnieuw een metamorfose.
Toch koos ik aanvankelijk niet voor een creatieve opleiding. Ik ging werken in de detailhandel. Omdat het bleef kriebelen ben ik hiernaast een opleiding voor binnenhuisarchitectuur gaan volgen.

In 2008 kon ik officieel aan de slag met mijn eigen ontwerp- en adviesbureau. Steeds op zoek naar de beste ideeën, passend bij mijn opdrachtgevers, kom ik tot creatieve en praktische woonadviezen. Gaat het enkel om een paar mondelinge adviezen of wil men een geheel uitgewerkt plan? Voor mij staat de wens van de klant voorop. Ik vind het een uitdaging om mensen met míjn ideeën te prikkelen. Door mijn creatieve kijk en passie voor wonen komt het vaak tot, voor mijn opdrachtgever, heel verrassende resultaten die leiden tot tevreden reacties.

Mijn creativiteit kan ik ook kwijt in mijn schilderijen en muurschilderingen. Telkens weer nieuwe onderwerpen schilderen of andere technieken toepassen – het blijft me fascineren.

https://www.stijlinkleur.nl/wp-content/uploads/2018/10/logo-tekeningen-horizontaal-320x46.png
Lid van
https://www.stijlinkleur.nl/wp-content/uploads/2018/09/bns-crisp-leden-kleur-1-320x187.png

Branchevereniging Nederlandse Stylisten